Tko smo?

Mi smo Channel Manager i Property Managment sustav koji se pojavio kao potreba za boljim i lakšim najmom smještajnih jedinica. Razvijeno na temelju radnog iskustva u turističkom sektoru i prilagođenih turističkih agencija, vlasnika apartmana, soba i manjih hotela.

Naša priča

Inovativno rješenje za vlasnike apartmana

Tvrtku MyRent pokrenula su 2015. braća Neven i Davor Palčec. Riječ je o cjelovitom, integriranom i automatiziranom sustavu za vođenje privatnog smještaja. Incijalno je bio namijenjen agencijama i malim iznajmljivačima, ali mladi poduzetnici razvili su i verziju za hotele.

Snažno iskustvo

Sve je počelo tako da se, stjecajem okolnosti, Palčecima oslobodio obiteljski stan u centru Zagreba pa su ga počeli iznajmljivati. Neven je ubrzo shvatio da mu dolasci na adresu kako bi gostima predao ključ oduzimaju puno vremena – Problem su mu stvarali i organizacija čišćenja te sinkronizacija rezervacija.

Više

I tako su nastale pametne brave

MyRent je razvio sustav Smart Locks s mogućnošću potpune automatizacije prijave i odjave gostiju. Sustav je siguran, verificiran (od 2018.), koji vam omogućava ulazak i izlazak iz apartmana bez ometanja, za vas i vaše goste, a radi putem WiFi-a, Bluetooth-a PIN kod-a, te RFID kartice.

Umjesto ključeva, učinite svojim gostima vremenski ograničene pristupne kodove s potpunom kontrolom dolaska i odlaska. Osim toga, myRent PMS će samo obavijestiti gosta s PIN-om da uđe i poslati upute kako doći do vašeg apartmana.